Wij begrijpen dat zonwering meer is dan alleen een praktische toepassing. Zonwering is ook veiligheid, bescherming, gezelligheid en het buitenleven. Wij vinden dat zonwering moet bijdragen aan uw wensen, aan uw gevoel van veiligheid en dat het u echt thuis moet laten voelen. Leven met licht. Dat is waar wij voor staan.


jk5

Hoe doen wij dat?

Om aan uw wensen te kunnen voldoen, komen wij vrijblijvend vooraf bij u thuis. Wij komen altijd bij u thuis de situatie beoordelen en vooraf meten om u zo een passend advies te kunnen geven. Vervolgens nodigen wij u graag uit in onze showroom, waar wij alle opties kunnen doorspreken en tonen.

Wat doen wij

Wij verkopen alle soorten zonwering, die bijdragen aan uw gevoel van veiligheid en gezelligheid. Wij verkopen zonwering als expansie van uw huis en als een kleine bijdrage aan uw thuisleven.

jk11

ons verzorgingsgebied

doordat we centraal in peel en maas opereren, hebben wij een groot verzorgingsgebied. hierin verzorgen wij alle producten betreffende zonwering.

zonneschermen, rolluiken, overkappingen en screens zullen binnen een straal van 30 kilometer kosteloos worden gemonteerd. Tevens wordt van tevoren alles door onze monteur kosteloos gemeten.  Zo weten wij wat er besteld moet worden en wordt het ook onze eindverantwoording.  Zo kunt u zonder zorgen genieten van uw Product(en).

Waar opereren we:

 

Gemeente Peel en Maas: Helden, Panningen, Maasbree, Egchel, Baarlo, Grashoek, Meijel, Kessel
Gemeente Leudal: Roggel, Heythuysen, Baexem, Haelen, Grathem, Buggenum
Gemeente Venlo: Venlo, Blerick, Tegelen, Beesel, Reuver, Velden

Gemeente Horst aan de Maas: Griendtsveen, America, Meterik, Hegelsom, Horst, Melderslo, Broekhuizen, Lottum, Grubbenvorst, Broekhuizen, Sevenum, Kronenberg, Evertsoord, Meerlo, Tienray, Swolgen

Regio Roermond en weert zijn voor ons geen onbekende gebieden. Ook hier zullen wij u graag van dienst zijn.

20150630_141137