Daglicht heeft een positieve uitwerking op onze gezondheid; we worden er blij en actief van. Het is wel zo dat we daglicht op een prettige wijze moeten kunnen reguleren. Dit kan doormiddel van raamdecoratie. Deze moet uiteraard passen bij u en uw woning. Raamdecoratie is namelijk altijd zichtbaar en zorgt voor sfeer in huis. Hieronder zullen een aantal vormen worden toegelicht.

Jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn een goede oplossing voor het reguleren van het daglicht. Daarnaast zorgen ze voor privacy en zijn ze ook zeer decoratief. Ze passen in elke woonstijl, of het nu industrieel, landelijk of modern is. Aluminium jaloezieën zijn er van smal tot breed en in verschillende kleuren te verkrijgen. Daarnaast zijn er ook houten jaloezieën. Deze zorgen voor karakter in uw huis door de natuurlijke uitstraling van de warme houtkleuren.

Plissegordijnen

Met plissegordijnen kan eindeloos gevarieerd worden. Door de gevouwen stof zijn ze gemakkelijk op elkaar te schuiven wat ervoor zorgt dat u zelf kunt bepalen waar u wel of geen inkijk wenst. U kunt zowel de boven- als onderkant geheel laten zakken. Ze zijn verkrijgbaar in veel kleuren en soorten stof en zijn tevens geschikt voor koepels.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een heel praktische vorm van raamdecoratie, maar ook absolute sfeermakers door de eindeloze variatie in type stof en kleuren. Ze zijn tevens ook verduisterend te krijgen.

Linee shades

Linee shades hebben de klassieke uitstraling van een gordijn en de praktische eigenschappen van een jaloezie. Het is een rolgordijn met twee soorten stof: transparant en niet-transparant. De stof wordt dubbel gebruikt; de achterste laag is gefixeerd en de voorste laag kan verschoven worden. Zo kunnen de transparante banen op elkaar geschoven worden waardoor er meer licht naar binnen komt en u naar buiten kunt kijken. Óf u schuift de transparante banen op elkaar waardoor een privacy effect gecreëerd wordt.

Voor bezichtiging en advies van de verschillende soorten raamdecoratie nodigen we u van harte uit in onze showroom.